Tomat, løk og gulrot er i kategorien ikkespiselige "ting".
Men i dag skal alt dette snikes inn i en og samme og rett:)
(mohahahahahahaaaaa)
Hjemmelaget lasagne med spinatbecamel saus!!!!
Spinatsausen er rest fra gårsdagens middag, bare å tilsette litt ost av ymse slag så blir det becamel:)
Tomatsausen er løk, hviløk og gulrøtter finkuttet, blanchert tilsatt to ss tomatpure som surrer noen minutter før litt grønnsaksbuljong blir tilsatt. Surre i noen minutter, så hakkede tomater. Småkoking i ca 15- 20 min, så ferdig:) først litt ønsket krydder...
Ikke helt Nigella... men skal ha for forsøket:) |
Karbonadedeig stekes godt og mesteparten av tomatsausen blir tilsatt pannen.
Så er det bare å legge lasagneplater, tomatsaus, kjøttsaus og becamelsaus i ønsket rekkefølge!!
20 minutter i ovnen, så er herligheten ferdig.
Salat ved siden av hører til:)
God middag:)
Det så innmari godt ut! Nam!
SvarSlettDet var veldig godt:)
SvarSlettMan skal ikke skryte, men det var godt:)