tirsdag 13. september 2011

Snikspinatifisering og andre snikinger

Spinat er kanskje ikke det verste Junior får, men det er heller ikke en favoritt.
Tomat, løk og gulrot er i kategorien ikkespiselige "ting".
Men i dag skal alt dette snikes inn i en og samme og rett:)
(mohahahahahahaaaaa)

Hjemmelaget lasagne med spinatbecamel saus!!!!

Spinatsausen er rest fra gårsdagens middag, bare å tilsette litt ost av ymse slag så blir det becamel:)
Tomatsausen er løk, hviløk og gulrøtter finkuttet, blanchert tilsatt to ss tomatpure som surrer noen minutter før litt grønnsaksbuljong blir tilsatt. Surre i noen minutter, så hakkede tomater. Småkoking i ca 15- 20 min, så ferdig:) først litt ønsket krydder...


Ikke helt Nigella... men skal ha for forsøket:)

Karbonadedeig stekes godt og mesteparten av tomatsausen blir tilsatt pannen.
Så er det bare å legge lasagneplater, tomatsaus, kjøttsaus og becamelsaus i ønsket rekkefølge!!

20 minutter i ovnen, så er herligheten ferdig.
Salat ved siden av hører til:)




God middag:)

2 kommentarer:

  1. Det var veldig godt:)
    Man skal ikke skryte, men det var godt:)

    SvarSlett