Jeg har alltid trodd at Pavlova var en italiensk dessert.
Sikkert fordi Pavlova for meg hvertfall, høres veldig italiensk ut.
Men det er det altså ikke..
Den er fra New Zealand. Lagd for den russiske ballettdanserinnen Anna Pavlova.
Oppskrift
4 eggehvitter
150 gr sukker
40 gr hjemmelaget vaniljesukker
1 ts hvitvinseddik
1 ss potetmel
Sett på ovnen på 180 grader
- pisk eggehvitten stiv (ta bollen opp ned over hodet, holder den seg i bollen er den stiv nok:))
- tilsett sukker og vaniljesukker forsiktig
- tilsett potetmel og hvitvinseddik
- fordel eggehvittemassen på et bakepapir
- sett pavlovaen i ovnen og sett ned varmen til 150 grader
- la den stå i ovnen i ca 75 minutter
- skru av varmen og la pavlovaen stå i ovnen til den er avkjølt
Pynt kaken med det du vil!!
Bringebær, kiwi, rips, blåbær, vaniljekrem, eplemost
Min favoritt er pisket mascarpone med litt vaniljesukker og skivede jordbær og et litt dryss melis på toppen!
Hei Ine!
SvarSlettJeg jobber for nettstedet Alleoppskrifter.no der brukerne kan søke gjennom titusener av oppskrifter fra norske mat nettsteder og blogger.
Jeg la merke til at du har et stort antall smakfulle oppskrifter i bloggen din og jeg vil gjerne foreslå deg til å ta en titt på vår Matbloggtoppen her: http://www.alleoppskrifter.no/matbloggtoppen
Hvis du ønsker å legge din blogg til listen og få resept indeksert på Alleoppskrifter.no, er alt du trenger å gjøre å følge instruksjonene her: http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen
Vårt konsept er allerede live i de andre Skandinaviske landene, samt i Sør- og Sentral-Europa, og vi leverer tusenvis av besøkende til mat bloggerne daglig. Noen av de beste mat bloggerne får 10.000 + besøkende fra oss på en ukentlig basis.
Forhåpentligvis vil din egen blogg også være opp i toppen!
Varme hilsen,
Christina
http://www.alleoppskrifter.no/
Så morsomt!!!!!
SlettOg ikke minst spennende!!
Har lagt meg til:)
Ine