torsdag 11. oktober 2012

Tagliatelle med laks og Creme Fraiche...

..er noe av det beste jeg vet!!!!
Og er superenkelt å lage og tar maks 15 minutter!


Perfekt "dårlig tid" mat.


Oppskrift for 1 persjon

  • 100 gr røykelaks
  • 75 gr Tagliatelle
  • 1 liten purre
  • 1/2 beger Creme Fraiche
Kok Tagliatelle etter instruksene på pakken.
Mens den koker:
Kutt opp purre, legg den i bolle med kaldt vann, da fjernes all grus og andre ulumskheter.
Skjær laksen i passende biter og stek den i pannen.
Tilsett purre og la det steke til purren er mør.
Tilsett Creme Fraiche og la det koke sammen.
Smak med salt og pepper.
Hell over Tagliatellen og rør godt sammen.

Server med et dryss nykvernet pepper.
Smaker ypperlig til et glass hvitvin på en onsdag!!!




4 kommentarer:

  1. Det ser jo bare SÅ godt ut. :)

    SvarSlett
  2. Ser at du har lagt deg til som følger hos meg, så koselig. :) Takk!

    SvarSlett
  3. ... hadde bare mannen spist laks.. Ser nydelig ut :)

    SvarSlett
  4. Ser veldig godt ut- dette skal jeg absolutt prøve- takk for oppskriften;)

    SvarSlett